Karl Lagerfeld ontwerpt brillencollectie voor Specsavers

]]>

Waar de bril vroeger nerdy was, is hij de laatste jaren als een ware statement accessoire het modebeeld binnen gekropen. Naast het feit dat een bril functioneel is voor slechtziende mensen, is het anno 2013 ook een ware fashion item geworden die tegenwoordig ook zónder sterkte wordt gedragen. Opticiens en merken brengen dan ook de meest fashionable brillen op de markt, of werken samen met bekende fashion designers. Specsavers heeft dan al eerder samengewerkt met Spijkers & Spijkers en nu gaan ze de samenwerking aan met niemand minder dan Karl Lagerfeld!

Zoals iedereen wel weet is Karl Lagerfeld, de man van de bril. Deze designer spotten we dan ook iedere keer weer met zijn bril en ik kan me voorstellen dat de meerderheid niet eens weet hoe hij er zonder bril uit zien. De bril van Karl is zo typerend en daarom is deze samenwerking ook niet meer dan logisch. Bovendien weet Mr. Lagerfeld alles af van trends, dus deze collectie zal veel belovend zijn. De Brillenlijn zal uit 24 monturen bestaan voor mannen en vrouwen, die allemaal duidelijk in de stijl van Karl Lagerfeld zijn. Alle 24 monturen zijn voorzien van het metalen Karl Lagerfeld logo.

De collectie is vanaf nu te koop bij Specsavers. Bekijk hieronder een aantal van de modellen uit de brillenlijn van Karl Lagerfeld for Specsavers.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *