10x Tartan pants

]]>

Dit najaar is de tartan print, ofwel schotse ruit een van de hotste trends in het modebeeld. We zagen de tartan print al in de vorm van rokjes en blouses maar ook de tartan pants zien we veel voorbij komen. Niet iedereen is dol op de ruitjes print maar toch is het momenteel super fashionable. Bovendien kun je deze tartan print in fijne najaarskleuren goed combineren met donkere kleuren als zwart, grijs en donker groen.

De tartan pants is in verschillende varianten op de markt. Zowel Skinny als baggy in verschillende kleuren. We zagen hem al voorbij komen bij celebrity’s als Rita Ora en Kristen Steward, wat deze broek alleen maar meer gewild maakt! De tartan pants is hot, fashionable en stoer. Daarnaast kun je met deze broek verschillende styles neerzetten. Combineer de tartan pants met een blouse, colbert en oxford schoenen en zet een classy look neer. Ook kun je gaan voor een stoere rock look door deze broek te combineren met biker boots en een leren biker jacket!

De tartan pants hebben we in verschillende toffe varianten gespot bij onder andere Zara en Mango. Bekijk de leukste broeken hieronder.

€39,95 www.zara.com

€39,95 www.zara.com

€39,95 www.zara.com

€39,95 www.zara.com

€44,99 www.mango.com

€49,95 www.zara.com

€49,95 www.zara.com

€49,95 www.zara.com

€49,95 www.zara.com

€29,95 www.mango.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *