5x furry coats in SALE

]]>

De voorjaar SALE zal na de kerstdagen écht van start gaan, toch hebben een hoop mode ketens en webshops al een kleine start gemaakt van de uitverkoop! Helemaal ideaal wanneer je nog net voor kerst wat leuke kerst cadeaus wil kopen voor je vriend/vriendin of familie. Zo is ook de SALE periode bij H&M al van start gegaan welke maar liefst op loopt tot 70% korting!

Alle toffe winterjassen, feestjurkjes en winter items van de afgelopen periode worden nu al met hoge kortingspercentages aangeboden, en dat terwijl het nog niet eens zo dramatisch koud is geweest! Ook alle toffe fluffy en faux fur jassen van H&M worden al met fixe kortingen aangeboden. Ideaal dus want deze komen de komende maanden zeker nog van pas.

H&M heeft dan ook een fijn aanbod aan nep bonten winterjassen in de collectie hangen, in verschillen kleuren en pasvormen. Ondanks dat H&M over het algemeen laag geprijsd is, is het zeker een meevaller om de leukste fashion items tegen een nog lager prijsje aan te schaffen. Wel is duidelijk dat het op de webshop van H&M hard gaat en op = op! Wees er dus op tijd bij en wacht niet om jou favoriete furry coat in te slaan. Ik heb de 5 leukste teddy coats met korting voor je opgezocht. Bekijk ze hieronder.

Jas van imitatiebont van €59,95 voor €35,- www.hm.com

Jas van imitatiebont van €49,95 voor €30,- www.hm.com

Jas van imitatiebont van €49,95 voor €25,- www.hm.com

Jas van imitatiebont van €29,95 voor €15,- www.hm.com

Jas van imitatiebont van €59,95 voor €35,- www.hm.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *