Celebrity’s ontwerpen schoenen voor Adidas!

]]>

Modellen Naomi Campbell en Kate Moss en zangeres Kylie Minogue hebben limited edition sportschoenen voor Adidas ontworpen, de schoenen zijn helaas niet te koop maar worden geveild! Het geld wat opgehaald wordt met het veilen van deze schoenen wordt geschonken aan Platform 6, een organisatie die zich in zet voor de rechten van Homo’s, lesbiennes en bisexuelen.

Iedere celeb heeft een persoonlijke touch aan de sportschoen gegeven en het zijn dan ook 3 unieke sneakers waarvan maar 1 paar wordt uitgebracht. Het openingsbod was 200 pond maar dat ligt nu al stukken hoger! De veiling loopt tot 14 september, dus als je zou willen zou jij zelfs een bod kunnen plaatsen.

De drie paar schoenen die door de celebrity’s zijn ontworpen:

De tennisschoenen van Kate Moss zijn vrij basic op de neon let verlichting woorden ‘Kate’ en ‘Moss’ na dan!

De schoenen van Naomi Campbell hebben een religieuze touch gekregen, op de tong van de schoen is namelijk een afbeelding van Jezus en Maria geplaatst. Bij het ‘winnen’ van deze sneakers krijg je er een stel gouden botten bij.

Ten slotte de schoenen van Kylie Minogue. Deze zijn wat drukker dan de andere twee paren. Ze heeft namelijk alle momenten van haar als zangeres op de schoenen bevestigd, we zien kaarten, buttons, sieraden en bandjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *