Lieke van Lexmond is het nieuwe gezicht van Zalando!

]]>

Waarschijnlijk heb je haar al voorbij zien komen in de nieuwe tv commercial van Zalando, want Lieke van Lexmond is sinds een week het nieuwe gezicht van Zalando! Naast de tv commercial zal Lieke ook te zien zijn in het magazine van de webshop en op de webshop zelf. Er is zelfs al bekend dat er in oktober een tweede tv commercial van Zalando volgt, waarin Lieke werderom te zien is.

De keuze op Lieke van Lexmond voor het gezicht van Zalando is gebasseerd op haar veelzijdige kledingstijl die goed past bij het aanbod van Zalando. Daarnaast past ook haar sympathieke uitstraling bij het imago van Zalando. Lieke is zelf ook erg te spreken over te samenwerking en verteld het volgende: “De diversiteit die je kunt vinden bij Zalando zit ook in mijn persoonlijkheid. Ik zelf heb de ene dag zin in glamorous en de andere dag in heel basic. Dat is allemaal bij Zalando te vinden, van jogging broek tot gala jurk, en dat vind ik persoonlijk heel erg fijn.”

Het feit dat Zalando heeft gekozen voor een bekende Nederlander heeft niet als doel om de naamsbekendheid in ons land te vergroten, 93% van de bevolking is namelijk al bekend met deze online retailer. Wel wil Zalando hun brede assortiment en aanbod naar voren brengen, en zij denken dat dit goed zal lukken met behulp van Lieke.

www.zalando.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *