Midday Musthave: platform sandals van de River Island

Heb jij nou binnenkort een geweldig feest? Zoek jij nou nog de perfecte hakken of is het tijd om je schoenencollectie uit te breiden? Dan hebben wij de ideale hakken voor jou gevonden om alle hoofden te laten keren!

Elke meid moet wel een juweeltje in de kast hebben staan die eigenlijk te mooi zijn om mee aan te lopen. Deze hakken van de River Island zijn zeker een eye catcher op elk feestje. De hakken zijn stabiel door de bandjes die over je wreef heen lopen en de gesp die om je enkel vast zit. Je hoeft dus niet bang te zijn om je enkel te verzwikken op deze beauties.

De hak lijkt erg hoog, maar dat komt door de plateauzool die eronder zit bevestigd. Dit neemt een gedeelte van de hak af en het loopt ook stukken gemakkelijker dan normale hakken. De kleuren van de hakken zijn tijdloos en modieus. Zo zit er de perfecte nude kleur tussen en de opvallende slangeprint look. Wat vinden jullie van deze beauties?  Wij van de redactie kunnen in ieder geval niet wachten om er een avondje op te stappen!

Op zoek naar interessante en inspirerende artikelen? Bekijk lifeandyou eens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *