Musthave: jurk met tropische print Mango

Wij weten wel zeker dat je zin krijgt in de zomer na het zien van deze nieuwe items uit de Mango webshop. Mango heeft een grote keuze altijd uit verschillende printjes. De Mango is vooral fan van bloemen en tropische prints. Die laatste print zien we nu ook wel erg veel terug in verschillende webshops en daarom hebben wij de mooiste tropische jurkjes voor jou op een rijtje gezet.

We hebben de bloementrend natuurlijk al vaak genoeg voorbij zien komen en nu kunnen we genieten van een ander printje, namelijk het tropische printje. Haast net zo leuk of zelfs leuker als de bloemenprint van nu. De tropische print is lekker opvallend en een lust voor het oog. Door de felle kleuren combinatie is het ook nog is een ideaal item waardoor je een stuk bruiner lijkt.

Deze jurkjes zijn dan ook super schattig voor een avondje uit of een lange strandwandeling over het strand. Het jurkje is gemaakt van een luchtige stof en de prints zijn vrij zacht waardoor het gemakkelijk te combineren is. Je hoeft hier geen overdreven sieraden of accessoires meer bij te zoeken, maar je maakt deze outfit af door simpele hakken of sandaaltjes in één kleur. Shop deze cutie dresses nu bij de Mango!

Mango €39,99

Mango €29,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *