Shop Suggestion: hartvormige schoudertas van de Asos

Ben jij nou op zoek naar een unieke schoudertas of ben jij gek op hartvormige accessoires? Dan hebben wij de ideale musthave voor jou gevonden! Het gaat hier om een klein schoudertasje van de Asos in de vorm van een hartje. Er is haast geen tas die schattiger is dan deze.

Katy Perry is een groot fan van tasjes in verschillende vormpjes. Zo heeft zij ook een hartvormige tas, maar ook een tas in de vorm van een cupcake. Voor Katy Perry kan het niet gek genoeg zijn en voor ons ook niet! Wij van de redactie zijn verliefd op dit hartvormige juweeltje. Jammer dat Valentijnsdag al voorbij is, want dit had toch wel een heel leuk en origineel cadeau geweest!

De schoudertasjes komen in verschillende kleuren. Je hebt een standaard zwarte met een gouden chunky ketting, een pastel paars model en een beige met aqua rand. Wij van de redactie zouden ze het liefst alle drie mee naar huis willen nemen. Kunnen jullie al een keuze maken? Kijk even op de Asos site verder naar deze juweeltjes en misschien loop jij binnenkort wel met deze beauty om je schouder.

Altijd leuk om weer nieuwe dingen aan je huis toe te voegen. Kijk ook eens op jouwwoonidee voor meer inspiratie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *