Shop Suggestion: maxi jurk met bloemen van de Forever 21

Het is alweer bijna volop zomer en mocht je dat nou vergeten zijn, wat ons sterk lijkt, krijg je zeker wel de zomerkriebels van de onderstaande jurken die we voor je hebben uitgezocht! Mocht jij nou opzoek zijn naar nog een leuke zomerse jurk dan ben je op het goede adres!

Lange jurken, of ook wel maxi dresses, zijn nog steeds hot op het moment. Want wat is meer zomers dan een lange sierlijke jurk die heerlijk met de wind mee waait. De jurken zijn lekker luchtig en dus ook niet snik benauwd voor in de zomer. Het is je ideale jurk voor op het strand als je van plan bent een heerlijk stukje te gaan wandelen.

We hebben het al eerder over gehad dat bloemenprintjes weer back in business is. Je zal het misschien al gemerkt hebben dat op alle webshops en in alle winkels wel een aantal items te zien zijn met bloemenprintjes zo ook de Forever 21.

De twee trends die nog steeds volop te zien zijn, zijn hier gecombineerd. Namelijk de maxi dress in combinatie met de bloemenprint. Wij van de redactie zijn in ieder geval verliefd op de juweeltjes, jij ook?!

Lees ook: 6 rokjes van pull and bear

Op zoek naar de nieuwste interieurtrends? Neem dan een kijkje op onze collega’s van Woontax!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *