SHOP TIP: Converse All Stars met studs in de SALE!

]]>

Converse All Stars met studs waren deze zomer een ongelofelijk grote trend, deze toffe gepimpte All Stars zagen we dan ook in grote getalen voorbij komen op o.a. festivals. Nu heb ik goed nieuws, want deze toffe gympies zijn in de SALE!

Unickz is het bedrijf dat achter deze gepimpte gympies zit, zij verkopen Converse All Stars dan ook in alle soorten, kleuren en maten met allerlei soorten studs. Je kunt zelfs je eigen Converse All Stars laten pimpen, precies zoals jij het wilt. Unickz is in korte tijd heel groot geworden en zelfs celebrity’s lopen met deze stoere gympies rond. Neem bijvoorbeeld Yolanthe Cabau, voor wie Unickz kort geleden limited edtion Converse ontworpen heeft. Unickz zijn cool en net even wat toffer dan de normale Converse All Stars. Vind jij de all over studded All Stars iets too much? Dan kun je ook kiezen voor een variant die alleen studs op de hiel heeft bijvoorbeeld. Nog niet naar wens? Dan ontwerp je ze toch lekker zelf bij Unickz?

Een hele boel modelletjes zijn op dit moment in de SALE, ik heb de leukste voor je uitgezocht, bekijk ze hier! De prijs die onder de afbeelding staat, is de SALE prijs.

Lage roze All stars met studs €99,95 www.unickz.nl

Lage licht oranje All stars met studs €99,95 www.unickz.nl

Neon gele All stars met studs €115,- www.unickz.nl

Lage mint groene All stars met studs €99,95 www.unickz.nl

Grijze All stars met studs €99,95 www.unickz.nl

Mint groene All stars met studs €99,95 www.unickz.nl

Licht oranje All stars met studs €99,95 www.unickz.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *