Store Facts: webshop van Fred van Leer

Roekoeroekoe of ook wel Hallo volgens Fred van Leer. De stylist gaat iets geheel nieuws doen, namelijk hij creëert een eigen webshop en niet zomaar eentje!

Elke dag zie je een outfit gestyld door Fred van Leer himself en de outfit kan je ook in zijn webshop kopen. Als je iets koopt in de webshop krijg je er ook nog iets voor terug! We hebben het hier over ‘freddies’. Freddies kan je op verschillende manieren verdienen en inwisselen voor geld. Je krijgt 2 freddies voor iedere euro die je spendeert. How awesome is that?!

LookToday is een online fashionshop die elke dag een andere outfit presenteert, een voor mannen en een voor vrouwen. Het zijn niet zomaar outfits, maar Fred selecteert de outfits van zijn favoriete modemerken. Je krijgt dus ook gelijk meer te weten over Fred zijn favoriete modemerken en de merken die ook upcoming zijn. De items zijn ook geheel los te kopen en je kan dus zelf kiezen wat jij leuk vindt!

Volgens Fred zijn er 5 redenen om lid te worden, namelijk 1. outfits zijn persoonlijk gestyld door Fred van Leer 2. Lid worden is geheel gratis 3. Spaar Freddies voor geld terug te krijgen 4. Laat je inspireren door de vele trends en last but not least 5. LookToday heeft de breedste collectie aan nieuwe trends!

De webshop zal deze vrijdag online gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *