Beauty musthave: neem Dove Invisible Dry deodorant overal mee naar toe

Een deodorant die niet vlekt en de huid toch verzorgt? Inmiddels heb ik al heel wat deodorants uitgeprobeerd maar nu heb ik eindelijk mijn deodorant gevonden. Mijn topper die absoluut niet in mijn tas mag ontbreken is de nieuwe deodorant van Dove.

De nieuwe deodorant Dove Invisible Dry vlekt niet, op welke kleur dan ook. Met de nieuwe deodorant van Dove wil je juist meer kleur gaan dragen. Dove Invisible Dry is getest op 100 verschillende kleuren en ik heb natuurlijk zelf ook mijn eigen test gedaan. Conclusie: It’s true! Dove Invisible Dry hoort absoluut in mijn tas.

Naast dat de deodorant niet vlekt, is het een verzorgende deodorant. Dove Invisible Dry deodorant bevat namelijk ¼ hydraterende crème van Dove. De crème zorgt er voor dat de okselhuid goed wordt verzorgd en verzorgd blijft.

Goed verzorgde oksels zijn zacht, glad en om te laten zien. Word jij helemaal blij van het zonnetje en draag je veel kleur? Gebruik Dove Invisible Dry en laat jouw oksels zien, in de kleur waar jij in straalt. Dove Invisible Dry is een echte musthave voor in jouw tas. Neem jouw Dove Invisible Dry overal mee naar toe en laat je zien in jouw kleur!

In welke kleuren laat jij je het liefst zien? Praat mee en wie weet ga jij ervandoor met €50 shoptegoed!

Dove vroeg vrouwen op straat om Invisible Dry op kleding te testen. Bekijk hier het resultaat!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *