Shop Suggestion: De art trend

Een trend wat we misschien niet heel vaak voorbij hebben zien komen, maar wat we zeker heel veel gaan zien is de art trend.

Mode is kunst, en dat is wat de art trend inhoud. Bij deze trend zien we schilderachtige dessins, grafische vormen en kunstige prints. Je kan ook denken aan bijvoorbeeld graffiti. We zagen deze trend al ontzettend vaak voorbij komen op de catwalk. We zagen veel grafische vormen bij Alexander McQueen, er kwamen kunstige printjes voorbij bij Prada, en we zagen schilderachtige details bij onder andere Céline en Chanel.

Kortom, de art print is hot! Veel designers waren ons al voor, en nu is het de beurt aan ons om te volgen. Als je niet zo goed weet hoe je een art-item moet combineren, heb ik hier een paar tips voor je. Het model op de eerste foto heeft haar rokje perfect gecombineerd, ze draagt hem met een simpele zwarte top, en zwarte enkellaarzen. Het jurkje op de tweede foto is ontzettend druk, houd je outfit rustig met effen schoenen en een bijpassende clutch. Op de laatste foto zie je een stoer T-shirt met een graffiti achtige print. Stop het shirt in je broek, en draag er een leuk colbert over.

 

€27.39 www.asos.com

 

€22.00 www.boohoo.com

€27.39

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *