Shop Suggestion: De kledinglijn van Stromae

Stromae kennen we allemaal van de Franstalige nummer Alors on danse, Formidable en zijn nieuwste single Papaoutai. Paul van Haver is zijn echte naam, en blijkbaar kan hij niet alleen geweldig zingen en performen, Stromae heeft ook een goed gevoel voor mode. En hij wilde dat laten zien door middel van een gloednieuwe kleding lijn genaamd Moseart.

De artiest van Belgische afkomst heeft zijn collectie een beetje geïnspireerd op zijn laatste album, Racine Carrée. Een mix van een Engelse school, gekke patronen en vormen in combinatie met Afrikaanse kleuren. De collectie bevat dames-heren en kinderkleding. We zien vooral kledingstukken met geografische prints, hoge matchende kniekousen. De dames dragen korte kanten shorts en de heren vlinderstrikjes. De foto’s zijn prachtig geworden. We zien zoal jongere kinderen als oude opa’s. De foto’s zijn net als Stromae zijn laatste nummer Papaoutai een beetje stijfjes.

Wil jij ook zo’n te gek item uit de collectie van Stromae scoren? Je hebt al een polo voor €90 en een stel kniekousen voor €16, de collectie is vanaf nu in digitaalverkrijgbaar op www.mosaert.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *