Shop Suggestion: Matchende broek en top van Asos

Wat altijd handig is om in je kast te hebben is een nette broek met dezelfde kleur top, of een rok met een mooi bijpassende top. Ik heb hierbeneden vier mooie voorbeeldjes uitgezocht van Asos.

Nou zijn deze voorbeelden niet echt geschikt om aan te doen naar iets formeels. Want je kan een stukje blote buik zien. Maar deze outfits zijn wel geschikt voor als je een dagje gaat stappen met vriendinnen, een avond wandeling gaat maken op de boulevard of als je lekker met je hubby gaat uiteten.
Op de eerste foto zie je een trendy  pantalon met een bijpassende crop-top in een monochrome kleur. Dit pak zou je absoluut aan kunnen doen als je gaat stappen met vriendinnen. Op de tweede foto zie je een korte high-waisted short met een bijpassende crop-top. Deze outfit is lekker zomers, en daardoor perfect voor als je een dagje gaat uitwaaien op het strand. De derde foto is wat gewaagder, een strakke high-waisted broek met een bijpassende crop-top. Op de laatste foto zie je een chique high-waisted rok met daarboven een bijpassende crop-top. Deze outfit zou je aan kunnen trekken als je met je lover gaat uiteten. Trek er leuke heels onder en you’re ready to go! Welke outfit is jou favoriet?”

 

Top: €44.95   Broek:  €56.18

 

Top: €35.12  Broek: €44.95

 

Top:  €42.14  Broek: €49.16

Top: €49.16   Broek:  €49.16

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *