Store Fact: Bastiaan van Schaik opent eigen vintage salon in Den Haag

Niemand minder dan Holland’s Next Top Model jurylid Bastiaan van Schaik opent een vintage salon in hartje Den Haag!

Bastiaan van Schaik heeft onlangs een eigen vintage salon geopend in Fashion Factory Outlet in Den Haag. De Nederlandse stylist voorkoopt voornamelijk vintage items van ontzettend veel bekende ontwerpers. Hij verkoopt kleding van onder andere Chanel, Marc Jacobs en Louis Vuitton.

De kleding die hij daar gaat verkopen is van hemzelf! Hij heeft door de jaren heen ontzettend veel vintage kleding, schoenen, accessoires en tassen verzameld. Zijn kast puilt zo erg uit van de honderden kleding stukken, dat het tijd werd om zijn complete verzameling te gaan verkopen in zijn nieuwe store in Den Haag. Yes we like!

Er zullen heel veel verschillende kledingstukken en schoenen verkrijgbaar zijn. Bastiaan verkoopt zijn Jimmy Choo en zijn Louboutin schoenen. Zijn tassen van Louis Vuitton en Chanel en hij verkoopt zelfs verschillende kledingstukken van Yves Saint Laurent en Marc Jacobs.

De nieuwe winkel wordt op 11 april geopend. Gaan jullie een kijkje nemen in de nieuwe vintage store van stylist Bastiaan van Schaik?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *