Wait What: Een tekort aan YSL-lipstick in Korea

Het word steeds gekker al dat mode nieuws tegenwoordig. En vooral in het oosten van onze planeet. Gister kwam ik een raar nieuwtje tegen, in Korea is het koraalroze YSL-lipstick nergens meer verkrijgbaar!

Dat komt door de Koreaase dramaserie My Love From Another Star, waarin een alien de hoofdrol speelt. De vrouwen in de serie stiften om de 20 minuten hun lippen met het koraalroze YSL-lipstick.  En het koraalroze lipstick is nu zo’n onwijs grote trend in Korea, dat mensen maar liefst 52 lipsticks in één keer proberen in te slaan! Wauw, wat moet je toch met zo verschrikkelijk veel lipstick?

Ook Ebay staat op ontploffen, want de lucky girls die een lipstick hebben weten te bemachtigen zetten hem voor maar liefst drie keer de normale prijs op Ebay! In Korea is de lipstick al een aantal maanden niet meer verkrijbaar. Gelukkig ligt de lipstick in Nederland nog wel in de schappen, je kunt de ultra populaire lipstick nog aanschaffen bij de Douglas! Dus wees er snel bij, want wie weet is deze ook snel uitverkocht.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *