Wait What: Supermodellen uit de jaren negentig gaan weer samen werken

De originele groep supermodellen uit de jaren 90 gaat weer samenwerken. Dat maakte Naomi Campbell bekend, die ook deel uitmaakte van de groep. Verder bestond de groep uit Christy Turlington, Cindy Crawford , Stephanie Seymour, Linda Evangelista, Kate Moss en Claudia Schiffer.

Over een paar weken starten we overnieuw met samenwerken, dat zei Naomi Campbell in een interview met CBS. Veel kan het topmodel nog niet verklappen, maar wat ze wel vertelde is dat ze gaan shooten op een mooie, warme  zonnige plek aan het water. De groep topmodellen was in de jaren 90′ ontzettend populair. Talloze keren boekten designers zoals Gianni Versace, Calvin Klein en Ralph Lauren, de zeven modellen tegelijk voor een modeshow of een shoot. Naomi vertelde in het interview aan CBS:  “Ik was onderdeel van die groep van fantastische vrouwen en ik denk niet dat er ooit nog zo’n groep zal zijn”, zo zei Campbell in het interview. “Er zijn nog wel supermodellen, maar niet een hele groep die altijd samen is.”

Ik ben benieuwd of de groep echt weer zal samenkomen. Het is ontzettend jammer dat zulke hechte groepen topmodellen tegenwoordig niet meer voorkomen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *