How to: gouden lippen

De feestdagen staan om de hoek en dat betekent dat we er weer tip top uit moeten zien. De gouden lippen zijn een musthave voor dit seizoen.

Wanneer je gezicht een natuurlijke glow moet hebben voor dat ene feestje, dan is de gouden lipstick de beste optie. Naast alle andere mogelijkheden natuurlijk: bronzers, poeders, highlighters. Dan  nog zal goud waarschijnlijk niet de eerste kleur zijn die je zou dragen op je lippen. Naast alle andere winterse  kleuren zoals Rebel en Diva kleurtjes, is dit een mooi alternatief.

De gouden lip draag je met een booming eye look. Denk een een grijzige smokey eye of juist iets met een kleurtje. De smokey eye is trouwens ook echt een party hit. Simpel en toch mysterieus en elegant. Dit combineer je met een egale huid die een ook een gouden glow heeft. Gebruik hiervor een gouden highlighter of poeder met een shimmer erin. De lipstcik is overigens niet echt goud, maar het gaat om de kleur en het effect ervan. Ook moeten er geen glitters inzitten, want anders wordt het echt veel te shimmer. De kleur moet richting het goud neigen, daar gaat het om. Het is als een kleine verwennerij voor jezelf, dus je sla je slag en ga ermee los!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *