Beauty looks AMA’s 2014

Afgelopen zondag waren de AMA’s er eindelijk! Er de aanwezigen zagen er meer dan schitterend uit. Hier een aantal beautylooks.

Wat we veel zagen was een soort natural fade bij alle celebs. Er heerst op het moment een soort van fase van een natuurlijke glam look. Dat moet er wel in blijven, die glam. Dat dan weer wel.

De make-up artiesten hebben het er maar druk mee om de celebrities elke dag weer op te maken. Om de glam erin te houden, maar toch die natuurlijke glow over te brengen worden er veel gouden en bruine tinten gebruikt. Zowel bij de jongere als bij de oudere celebs. Dit is overigens een uitstekende look voor elke outfit. De kleur van de lippen worden vaak in een nude kleur opgemaakt. Of ze rocken er een knal roze of paarse lip. De klassieke rode lip zien we ook veel terug komen.

De jurken waren er niet minder op. Af en toe zat er een aparte look tussen, maar ook geweldig mooie jurken. Zo zagen we Kendell, Kylie en Khloe in, alle drie, totaal andere ontwerpen lopen. Alle drie hadden ze ook een natural look. Degene die ons het meest opviel, was toch wel Jennifer Lopez. Ook zij was helemaal in een nude jurk met, uiteraard, een nude look.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *