Urban Decay On The Run

Het Amerikaanse make-up merk Urban Decay komt met iets nieuws dat echt on-wijs handig is! Het is de Urban Decay Naked On The Run Palette!

Wij kunnen absoluut niet wachten tot deze uit is. Het is namelijk een palette waar de bestsellers van Urban Decay Naked producten. Denk aan de oogschaduw kleurtjes die in de Naked paletten zitten. De nude en goud kleurige tinten zitten ook in deze On The Run palette. Er zitten maar liefst 6 kleuren in die je super mooi met elkaar kan combineren. Je kan er dus ook verschillende looks meemaken. Heel handig.

Wat er verder in zit, zijn mini items. Er zit wel een full size lipgloss in. Dit is de enige full size, de rest zijn mini’s. We vinden er een mascara in, oogpotlood, een bronzer en een blush. Eigenlijk heb je dus gewoon een totale make-up tas in mini verpakking. Dit betekent dus ook dat je hele looks kan maken door alleen dit te gebruiken. Of misschien heb je wel de full size produten thuis liggen en wil je die niet meenemen. Daar heb je deze dan nu voor.

Wij zeggen perfect voor in de tas en voor onderweg. Nog een voordeel: in de klep dit de spiegel. Dus dat kan je ook nog eens thuis laten. Wij zien alleen maar voordelen hierin. Misschien een mooie tip voor onder de kerstboom… (Zodra hij uit is, kan je hem online bestellen via Sephora.com).

Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *