D&G Perfect Mono Cream Eye Colour

D&G is best wel veel in het nieuws op beauty gebied. Ze hebben onlangs hun nieuwe Christmas Collection uitgebracht en een Collector’s Collection. Nu komen ze met iets specifieks, iets dat echt gericht is op een deel van het gezicht.

De ogen staan centraal in deze campagne. Het gaat namelijk om de Perfect Mono Cream Eye Colour potjes van Dolce & Gabanna. Deze creamy eyeshadows zijn weer een perfecte toevoeging aan de collecties die ze al hadden. Het gezicht van D&G, Scarlet Johanson, straalt als geen andere in de ad ervan. Haar ogen komen zo mooi uit, omdat ze perfect zijn opgemaakt en de kleuren die worden gebruikt precies bij haar passen.

De kleuren uit de collectie bestaan uit matte shades en pearl shades. In de ad zie je de diverse kleuren. Deze advertorial is trouwen super speels. We zien de potjes speels over een blad dansen en ”lol hebben met elkaar”. In de backstage video zie je Scarlet tijdens de shoot ervan.

De substantie van de creamy eyeshadows is natuurlijk lekker creamy. Hij is goed uitsmeerbaar en heel gepigmenteerd. Uitstekende toevoeging zeggen wij, en a good one to use for a holiday look!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *