Tom Ford’s nieuwe Lips & Boys collectie

Tom Ford komt met een nieuwe collectie! En niet zomaar een collectie, nee. Hij komt met een nieuwe variant op de lipstickcollectie.

Sinds 2006 heeft hij ijn make-up lijn toegevoegd aan de al bestaande kledingcollecties. Zoals elke ontwerper dat doet, komt ook hij ieder jaar met iets nieuws. Dit jaar heeft iets heel anders bedacht. Hij komt namelijk met een lipstickcollectie die maar liefst 50 nieuwe kleuren bevat. En de namen van de collectie wil je echt heel graag weten. Ze gaan namelijk heten naar de favoriete mannen in het leven Tom. Denk aan zijn man Richard. Maar ook acteurs en zangers zoals Leonaro Di Caprio en Justin Timberlake.

De collectie bestaat dus uit 50 kleuren die zijn verdeelt 10 categorieën: metallics, nudes, licht roze en rood. Zo zijn er nog een paar categorieën.  Daar komt bij dat je niet alleen een mooie kleur met een gave naam draagt, maar je lippen worden ook nog eens gevoed en verzorgt. Nu word je wel heel hebberig, hè?

Lips & Boys is de naam van de collectie en zal vanaf 28 november (Black Friday!) verkrijgbaar zijn in de Bijenkorf. Ze zullen €26 gaan kosten. Deze clutch lipsticks zijn een must have voor beauty junkies! Of misschien wel een mooi cadeautj voor onder de boom…

Check hier de ad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *