Mac Cosmetics: A Novel Romance

Yes, MAC heeft weer een nieuwe lijn uit! In augustus 2014 is de ”A Novel Romance” collectie uitgekomen.

Dit keer bestaat de collectie uit alles wat het gezicht nodig heeft. Denk aan een kleurencollectie met intense, verleidelijke tinten. De kleuren halen verschillende emoties naar boven en zorgen ervoor dat je diepste gevoelens in vuur en vlam staan. Het is het begin van een romantisch avontuur. Bijna al je zintuigen worden geprikkeld door deze collectie. We gaan kleuren als koel zwart-paars op de ogen zien, pruim- en bordeauxtinten op de lippen en zacht lavendel en roze-goud voor op het gezicht . Voor de nagels zijn er de welbekende Nail Lacquers in donkere kleuren als koningsblauw, zwartgrijs, violet, karmijnrood en magenta. De kleuren zijn ontwikkeld door nagelgoeroe Marian Newman.

Hoewel de kwantiteit van MAC steeds groter wordt, weten we niet of de kwaliteit hetzelfde zal zijn. We zijn wel van dezelfde producten gewend dat de kwaliteit hetzelfde is, maar soms weet je het niet met nieuwe producten.

Verschillende beautyblogs hebben er al een review over een geschreven of een ”First Impression” video opgenomen. Bekijk ze snel en probeer de producten by yourself!

Laat je meenemen naar deze romantische wereld vol passionele en mysterieuze kleuren die bijna te mooi is om waar te zijn.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *