Shirts met leuke quotes

Bijna iedereen kan zich de tijd nog wel herinneren waarin shirtjes met  teksten als ‘Goeiemoggel’,  ‘Ik spoor niet’ (plus NS logo) en quotes van niemand minder dan Gerard Joling erg populair waren onder de 11-jarigen. Vaak waren de shirt ook nog eens felroze en de letters van zilveren glitter.

En nu mogen shirts met tekst weer! Natuurlijk lopen we nu niet meer rond met uitspraken van Joling en Gordon, maar met inspirerende Engelse quotes of romantische Franse uitdrukkingen. De nieuwe collectie van Supertrash zit ook vol met shirts met grappige uitdrukkingen of mooie quotes. Uit deze collectie hebben wij de leukste shirtjes gekozen en die voor jullie op een rijtje gezet.

De shirtjes hieronder zijn allemaal wit met zwarte letters en dus veel makkelijker te combineren dan die roze shirts met glitterletters van vroeger. Voor een sophisticated look combineer je het shirt met een strakke jeans, sneakers of leuke laarsjes met een hak en een leren- of spijkerjasje.  Zijn de shirtjes van Supertrash niks voor jou? Op dit moment hebben ook heel veel andere merken shirtjes met quotes in hun collectie zitten!

Welke van deze shirts vind jij het leukst?

Twist Happy Top, Supertrash €39,95

Timeless top, Supertrash €59,95

 

Trouble Amazing Top, Supertrash €39,95

 

Turn Top, Supertrash €49,95

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *