MAC x Nasty Gal

Onder beautybloggers en celebrities is het Amerikaanse merk MAC Cosmetics enorm populair. Zo populair zelfs dat bepaalde celebrities een speciale make-up collectie hebben ontworpen met MAC. Beroemdheden zoals Rihanna’, Kelly Osbourne en Lady Gaga werkten al eerder samen met dit populaire merk.

MAC Cosmetics is vooral bekend geworden door de lippenstiften met verschillende finishes zoals matte, amplefied en cremesheen.

Gisteravond maate MAC via Instagram bekend dat er een nieuwe Limited Edition collectie aankomt in samenwerking met Nasty Gal. Nasty Gal begon als een winkel op eBay waar Sophia Amoruso tweedehands kledingverkocht. Later verplaatste ze de winkel van eBay naar de eigen website, nastygal.com.

De teaser afbeeldingen zien er veelbelovend uit! Op een van deze beeldne zien we drie modellen in futuristische outfits met paarse, donkerrode en rode lippen. De namen van deze lipsticks zijn ook al bekend:

Stunner – Sultry red
Runner – Lush burgundy
Gunner – Deep purple

De lippenstiften hebben allemaal een matte finish. Ook zal er een nagellak in de minicollectie te vinden zijn. De collectie zal in Amerika op 4 december uitkomen, maar wanneer we in Nederland deze futuristische producten in ons bezit kunnen hebben is nog niet duidelijk. Wij hopen dat we met kerst Runner op onze lippen kunnen dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *