Comfortabele werkkleding

Wie dacht dat veiligheidskleding gewoon veiligheidskleding was, heeft het verschrikkelijk mis! Hoewel het misschien niet zo lijkt, is ook deze kleding, zoals iedere kleding onderhevig aan de perikelen van de mode en de moderne techniek.

Ontwikkelingen in de mode en in het ontwikkelen van kleding hebben ervoor gezorgd dat beschermende kleding nu lichter is dan ooit. Door gebruik te maken van technieken waar ook kledingontwikkelaars van kleding voor extreme sporten gebruik van maken, ontstaat er modieuze, lichte kleding die tegelijk optimaal beschermt en tegelijk ideaal is in gebruik.

Denk bijvoorbeeld aan softshells, die ook veel worden gebruikt in de bergsport. Deze jassen zijn waterafstotend en winddicht, maar tegelijkertijd is de jas gemaakt van een ademende stof, dus de warmte en het zweet kan wel naar buiten. Dat verhoogt het comfort al enorm! Doordat een hoop onderdelen van de jas af te halen zijn wanneer deze niet nodig zijn, maakt het deze jas ook nog eens heet cusumizable. De capuchon kan eraf gehaald worden, de mouwboorden zijn te verstellen en een naamembleem, of een embleem met het logo van de werkgever kan gemakkelijk met drukknopen bevestigd worden.

Een moderne werkbroek is elastisch, zodat je er gemakkelijk mee kan opstaan en bukken, zonder ooit nog last te hebben van zo’n gênante bouwvakkersspleet. Geen koude kont meer dus! Er zitten grote steekzakken in voor gereedschap dat je even kwijt moet en diverse lussen voor hamers, pennen en duimstokken.

Het heerlijkste van deze moderne kleding voor op werk of thuis, dat je ze gewoon mee naar huis kan nemen en in de wasmachine kan gooien, mocht dat nodig zijn! Alle kleding is gelukkig gemakkelijk te wassen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *