Campaign: Marique Schimmel gehuld in Dries van Noten voor Vogue Nederland

Wij postten een tijd terug op ohmyfashion de cover van Vogue Nederland met daarop Dutchie Marique Schimmel. Deze keer schittert ze opnieuw in het Nederlandse mode magazine!

Nu heeft het model niet alleen een cover te pakken, maar ook nog eens een hele editorial. Deze editorial hoort bij het interview dat Dries van Noten, een Belgische bekende ontwerper, gaf aan Vogue Nederland. Daarin vertelt hij onder andere over zijn carrière, dat hij nog steeds even gedreven is als toen hij begon en dat hij de lat steeds hoger legt.

In het april nummer van de Vogue showt Marique ons prachtige exemplaren uit de nieuwe lente/zomer campagne van Dries van Noten. We zien vooral veel natuurlijke kleuren, printjes en heel veel verschillende materialen. Als je naar de foto’s kijkt zie je dat de hele serie iets weg heeft van bomen en de natuur. Ik vind de kleding prachtig op elkaar afgestemd en de styling is geweldig gedaan.

De serie foto’s zijn geschoten door fashion fotograaf Marc de Groot  en Dimphy den Otter heeft de styling verzorgd. 

Marique heeft het maar druk, begin deze maand schitterde ze ze in een mooie ediorial voor Harper’s Bazaar Japan en ze liep een aantal shows voor onder andere, Louis Vuitton en Kenzo. Go Marique!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *