Wait What: Gezichtsmasker van 24-karaatgoud grote trend onder de celebs

Een nieuwe trend onder de celebs en supermodellen. Een gezichtsmasker van 24-karaat goud. Zal dit echt zo goed zijn voor je huid?

Het word steeds gekker op beauty gebied. Een tijd terug kwamen er foto’s online van een zogeheten vuur- gezichtsmasker en daarna zagen we een paar celebs die een gezichtsmasker op hun hoofd kregen van hun eigen bloed. En nu dit, een gezichtsmasker van 24-karaat goud.

Deze trend is al even actief in Japan en Amerika. En sinds kort kan zelfs Nederland zich aan het rijtje toevoegen. Gouden Facials.  Bar Refaeli doet er ook aan mee, zei posten een foto op haar Instagram terwijl ze net onder gegoten was met goud. Ook Cameron Diaz en Nicole Kidman hebben er al aan geloofd. Voor één masker betaal je rond de $500

En waarom is dit masker nou zo goed voor je huid?  Nou, het masker zorgt ervoor dat gifstoffen sneller worden afgevoerd en dat zorgt voor een prachtige, stralende, jongere en egale huid. En dat al na een behandeling!

Gelukkig voor de meiden, net als ik, met een low-budget, zijn er een paar beauty merken die met een goedkopere variant komen. Voor €21,95 heb je een gezichtsmasker waar gouden deeltjes in zijn verwerkt. Ik zeg doen!

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *