Hilary Duff op haar gelukkigst

Hilary Duff, de sinds kort weer single moeder, is op dit moment in haar leven het gelukkigst en dat laat ze ook zeker zien.

Hilary Duff probeert langzamerhand weer een comeback te maken in de muziekwereld met haar twee nieuwe singles ‘Chasing the sun’ en ‘All about you’. Haar zoontje, Luca Cruz, is inmiddels al 2,5 jaar oud. Alle tijd die ze heeft besteed ze aan haar zoontje. De vader van Luca Cruz, Mike Comrie, is dit jaar gescheiden met Hilary Duff na anderhalf jaar relatietherapie. Hij is nog wel actief in het leven van Duff en haar zoontje.

Ze verteld in een interview blij over haar zoontje die steeds meer een persoonlijkheid begint te vormen. “It’s kind of scary, he likes girls in dresses. Luca is growing up too fast, which scares me.” aldus Hilary. Ze vertelde ook dat er veel dingen komen kijken bij het ouderschap. Je lichaam verandert en je hebt opeens zoveel verantwoordelijkheden. “Het duurde een tijdje voordat ik weer in vorm was, maar ik ben erg trots op mijn lichaam.”

Hilary was laatst te zien tijdens de Trident en Oral Health America bijeenkomst die werd gehouden om hun 10 jarig bestaan te vieren. Binnenkort is te zien in een nieuwe serie genaamd “Younger” wat een roman is gebaseerd op het boek Younger van Pamela Redmond Satran.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *