Lekkere parfum

Heb jij nog geen signature parfume of ben je gewoon op zoek naar iets nieuws? Wij hebben vier parfums uitgezocht die stuk voor stuk heerlijk ruiken. De parfums die we in dit artikel behandelen zijn Lancôme- La Vie est Belle, Guerlin – L’Instant Magic en  Yves Saint Laurant – L’Élixer

Lancôme – La Vie est Belle
La Vie est Belle is een zachte zoete geur met topnoten van peer en zwarte bes, hartnoten van iris, Arabische jasmijn en oranjebloesem. De basisnoten van patchouli, praline en vanille die de geur een zacht karakter geven.
En het flesje ziet er ook nog eens super elegant en vrouwelijk uit!
30 milliliter voor €52,95.

Guerlin – L’Instant Magic
L’Instant Magic is een dromerige bloemengeur met topnoten van citroen, bergamot en anijs. Verder heeft de parfum een hart van roos, fresia, viool, anjer en mimosa gecombineerd met een basis van iris, sandelhout, amandel, vanille, cederhout en witte muskus. de parfum kost €59,25 voor 30 milliliter.

Yves Saint Laurent – L’Élixer
L’Élixer is een sensuele, bloemige en houtachtige geur met topnoten van bergamot en mandarijn en heeft hartnoten met Arabische jasmijn, heliotroop en tuberoos. De basis van de parfum bestaat uit kasjmier, vanille en amber en geven de parfum een warme touch.
L’Élixer is een mysterieuze geur voor de vrouw die wel eens iets anders wil. Voor €67,41 heb je een flesje van 30 ml.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *