No makeup day

NO MAKEUP DAY. Vandaag 18 september 2014, is het de no makeup day. Echt schoonheid zit namelijk van binnen, toch?

De brandwondenstichting heeft 18 september uitgeroepen tot de no make-up day. Ze dagen alle vrouwen met lef uit om 24 uur geen make-up te dragen. Hiermee willen ze de boodschap onderstrepen dat echte schoonheid van binnen zit. Om elkaar te laten zien hoe mooi je bent zonder make-up moet je je selfie op Facebook, Instagram en/of Twitter met de hashtag #nomakeupday plaatsen. Dit is  niet alleen om elkaar te steunen, maar ook om vrouwen en meiden met brandwonden, wijnvlekken of wat het ook mag zijn dat hun uniek maakt een geweldige dag te bezorgen.

Het is voor het eerst dat er in Nederland een no make-up day is. In Engeland en Amerika hebben ze dit wel al eerder gedaan. We zien ook vaak celebrities foto’s plaatsen zonder make-up op hun Instagram.

De vrouwen bij radio 538 dragen ook geen make-up vandaag. Als grap hebben de dj’s van 538 het tegenovergestelde, zij dragen vandaag juist wel make-up. Doe je zelf ook mee met de no make-up day, of was je het vergeten? Maakt niet uit, je hebt nog steeds tot 12 uur ‘s nachts om een  foto te plaatsen op social media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *