Jennifer Lopez en Iggy Azalea

Jennifer Lopez en Iggy Azalea hebben samen een nummer uitgebracht genaamd ‘Booty’. Drie keer raden wat er te zien is in de nieuwe videoclip.

Na talloze sneak peeks van deze nieuwe samenwerking is ‘ie er eindelijk. De nieuwe videoclip van JLo en Iggy. Voor degenen die de tel kwijt waren, Jennifer is is 45 jaar oud en heeft twee kinderen. Tuurlijk we kunnen niet ontkennen dat Jennifer een prachtig lichaam heeft voor haar leeftijd. Maar denken jullie niet dat ze een beetje te oud is om te twerken in een videoclip?

Amethyst Amelia Kelly, beter bekend onder haar artiestennaam Iggy Azalea, is een Australisch rapper. Ze is 24 jaar oud en is de laatste tijd veel te horen in nummers met andere artiesten. Zoals Ariana Grande en Rita Ora. Ook zij heeft een prachtig lichaam en is op leeftijd om dit ook te laten zien.

Er was natuurlijk geen twijfel over dat deze videoclip een super sexy verleidelijke video zou gaan worden met natuurlijk veel ass. Maar zoveel en dan zoveel achter elkaar, door elkaar heen en tegelijk hadden we niet verwacht. Terwijl er olie van JLo’s lichaam druipt verleidt ze de camera met sexy poses en blikken.

Ach, wat nu precies van de videoclip moeten vinden weten we niet zo goed. Bepaal het zelf en bekijk de videoclip hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *