Musthave: een foto op plexiglas van jouw fashion icon

Wij fashionista’s hebben onze laptops vaak vol staan met inspirerende foto’s van blogs, modewebsites en tijdschriften. Het is natuurlijk heerlijk om die map met foto’s af en toe lekker door te bladeren om inspiratie op te doen, maar wat als we er nou meer mee zouden kunnen doen?

Webprint.nl is een website waar je jouw modefoto’s af kunt laten drukken op plexiglas. Een geweldige manier om je inspirerende foto’s in het groot te hebben! Hang bijvoorbeeld een zwart-wit foto van jouw fashion icon op je kamer.

Je kunt de foto op verschillende formaten af laten drukken. Er zijn rechthoekige formaten variërend van 20 cm x 30 cm tot 80 cm x 120 cm. Heb je liever een vierkante foto? Deze is verkrijgbaar in formaten van 20 cm x 20 cm tot 100 cm x 100 cm.

Als je nu een foto op plexiglas bestelt krijg je een gratis ophangset. Dus je kunt hem meteen in je kamer hangen! Wij hebben op de redactie fashion icon Cara Delevinghe in zwart/wit af laten drukken. We love it. Bekijk hierboven het resultaat.

Een voordeel van deze website: alle foto’s worden veilig opgeslagen in de cloud. Dit houdt in dat er altijd een backup beschikbaar is van jouw foto’s.

Wil jij ook een foto af laten drukken? Ga dan naar de website van Webprint.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *