News: Christina Aguilera is zwanger van een meisje

We hadden al eerder een bericht geschreven over het feit dat Christina Aguilera weer zanger is en dat ze op dat moment ook bekend heeft gemaakt dat ze verloofd was. Nu heeft Christina gisteren bekend gemaakt het geslacht van haar tweede kindje en dat is een prachtig dochtertje.

Christina heeft al een zoontje, Max van inmiddels 6 nu met haar ex-man Jordan Bratman. Helaas liep die relatie op de klippen, maar ze heeft opnieuw het geluk weer gevonden! De gelukkige man is Matt Rutler die ze leerde kennen op de set van Burlesque in 2010, hij was de productie assistent daar en van het een kwam het ander. Een paar weken geleden was echt net het nieuws uit dat Christina in het huwelijksbootje stapt met haar Matt en nu krijgen we al te horen dat het koppel zwanger is.

Voor Matt zal het zijn eerste kind worden en voor Christina dus haar tweede. Ze maakte het zwangerschapsnieuws bekend tijdens een optreden in Kuala Lumpar. Na het concert tweette de pop diva: ”Aint no other fans.. Thank You Malaysia for all the love & support! XoXtina”.

We wensen haar en Matt natuurlijk het aller beste en we houden je op de hoogte van nog meer babynieuws. Stay Tuned!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *