Video: nieuwe videoclip Shakira – Empire

Heb jij de nieuwste clip van Shakira al gezien? Zo niet kan je hem hier bekijken, want het is echt een juweeltje! Shakira is namelijk te zien in verschillende prachtige jurken, waaronder zelfs een trouwjurk. Shakira loopt namelijk in haar clip weg van haar trouwerij. Zou ze dan last hebben van cold feets? We hopen in het echte leven niet, want Shakira heeft een prachtig gezinnetje met voetballer Pique.

We hopen niet dat Pique ervan geschrokken is maar we weten in ieder geval wel dat een bruidsjurk Shakira prachtig staat! Maarja de vraag is: wat staat Shakira nou niet? Met haar prachtige blonde lange lokken siert ze de clip prachtig. Naast de prachtige witte bruidsjurk heeft ze ook een zwarte, nogal gewaagde, jurk aan. Die haar overigens ook echt prachtig staat! Dat Shakira weer back in business is, is duidelijk! Ze heeft haar nieuwe album gelanceerd en het nummer Empire is een krachtig, beetje gypsy achtig nummer.

Het is haar tiende album alweer en het album heeft de naam ”Shakira” . Lekker simpel, maar haar nummers zijn alles behalve dat. Shakira vertelt zelf over het album het volgende: “A little bit of rock, a little bit of folk, a little reggae and naturally some dance–but as always, and above all, a lot of heart”. Luister hieronder het nummer Empire en daartoe behorende clip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *