Wait What: Miley Cyrus als universiteits onderwerp bestuderen

Ben jij het nou ook zo zat dat je van die saaie onderwerpen moet kiezen op je opleiding? Dan is het tijd om naar de New York liberal arts school te gaan! Daar kan je namelijk vanaf nu het onderwerp Miley Ray Cyrus kiezen. Je kan dus nu echt studeren over Wrecking Ball Cyrus.

Eerder was er al op een uni een curus te volgen over Miss Beyoncé en nu is niemand minder dan Miley aan de beurt. De Skidmore College op de New York liberal school heeft een gehele zomer cursus geweid aan de popster, de naam van de cursus is: The Sociology of Miley Cyrus: Race, Class, Gender and Media.

Er valt natuurlijk een hoop over Miley te schrijven, maar het is niet altijd positief, nou eigenlijk helemaal niet. Je kan natuurlijk wel het gedrag bestuderen van de losgeslagen Disney sterretje, hoe komt dat en vooral waarom doet ze dit?! De cursus zal dus vooral gaan van Disney ster tot Twerker.

De cursus zal gegeven worden door professor of Sociology, Carolyn Chernoff, die geinspireerd raakte door Miley toen ze een twerk video van haar gebruikte tijdens haar les over jeugdcultuur. Zou jij deze cursus willen volgen? Of zeg je liever toch nee tegen ”Twerk” Cyrus?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *