Campaign: Nadja Bender Gucci 2014 Watches & Jewelry

Nadat het Russische model het gezicht al was van Gucci’s cruise accessoires advertenties is ze dit keer weer terug als het gezicht van de Gucci horloges en sieraden advertenties. Het model doet het dus erg goed bij Gucci en is regelmatig te zien in verschillende campagnes en shows van het merk. Al zou je met de naam Nadja denken aan Rusland, maar het model komt uit Denemarken.

De nieuwe collectie van Gucci’s 2014 campagne voor zijn horloges en sieraden bestaat veel uit gele gouden metalic looks aangevuld met diamanten. De sieraden zijn prachtig en letterlijk en figuurlijk echte juweeltjes. Wij van de redactie zijn vooral fan van het nieuwe horloge van Gucci. Hij komt in de kleuren goud en zilver en is simpel, maar toch verfijnd.

Het Deense model is nummer 25 in de top 50 van beste en mooiste modellen van het moment. Zij was in maart al te zien in de nieuwe show voor Chanel op de Paris Fashion Week en ook nog is in de maart editie van Vogue. Vogue loopt weg met de beauty, want in april is de schone maar liefst drie keer te zien. Ze is te zien op de cover van de Russische Vogue, in een editorial in de Duitse Vogue en in een editorial van de Japanse Vogue.

Bekijk hieronder de prachtige beelden van Nadja Bender voor Gucci 2014 Watches & Jewelry campagne.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *