Midday Musthave: denim jumpsuit van de Zara

Ben jij nou ook zo fan van denim? of ben jij nog op zoek naar een te gekke jumpsuit? Dan ben jij op het juiste adres! Wij hebben namelijk een juweeltje van een jumpsuit gevonden op de webshop van de Zara. Zara heeft een grote collectie aan jumpsuits, maar deze viel ons toch het meest op.

Wij hadden namelijk nog nooit echt een jumpsuit van spijkerstof gezien en die ook nog is zo leuk was. De spijkerstof is vrij donker van kleur en dat maakt het de jumpsuit net wat stoerder. Denim gaat nooit uit de mode en is nog steeds een van de trends voor de lente en zomer. Met denim kan je namelijk nooit fout gaan. Het is een simpele kleur en stof om te combineren met de rest van je outfit en het staat altijd goed.

Op deze denim jumpsuit past dan ook werkelijk alles. Je kan er alle kleuren combinaties op los combineren en nog zal het goed staan. Wij van de redactie zijn in ieder geval fan van deze jumpsuit. Jij ook? Ga dan even langs bij de dichtstbijzijnde Zara of kijk natuurlijk even gemakkelijk op de webshop van de Zara.

Zara denim jumpsuit €49,95

€49,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *