Shop Suggestion: petten voor vrouwen met design

Ben jij nog op zoek naar een leuk hoofddeksel, ga je binnenkort naar een leuk feestje en heeft je outfit not iets extra’s nodig? Of ben jij nou helemaal fan van petten? Dan is dit het juiste artikel voor jou! We hebben een aantal petten bij elkaar gezocht die wel erg leuk zijn en ideaal voor een goed feestje of voor gewoon buiten.

Petten zijn allang niet meer alleen voor manen, maar vrouwen zie je ook steeds vaker met een pet lopen. Nu hebben wij het niet over de LA of NY petten, maar echt over vrouwelijke petten. Je moet namelijk wel een pet nemen die niet voor mannen is geschikt. We houden het natuurlijk wel altijd een beetje vrouwelijk. Met deze juweeltjes van de River Island gaat dat zeker lukken. De petten zijn alle drie van nep leer gemaakt en twee daarvan hebben een slangenprintje.

Wij van de redactie zijn verliefd op deze pareltjes en de prijs is ook zeer gunstig! Wil jij dus een keer een pet proberen bij je outfit? Ga dan voor dit juweeltje en jij loopt fashionable deze zomer tegemoet!

 

River Island trucker hat €20,-

River Island trucker hat €20,-

River Island trucker hat €20,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *