Wait What: Rihanna moet al het contact verbreken met Chris Brown

Drake en Rihanna is nu al het meest besproken koppel van het moment, maar Drake wil het nog niet officieel maken. Hij heeft eerst een bevestiging van Rihanna nodig voordat ze publiekelijk gaan maken dat ze een relatie hebben. Drake wil namelijk dat Rihanna alle contacten met haar ex Chris Brown verbreekt. Nou snappen wij op zich wel dat Drake dat graag wilt, maar zou RiRi hier meer akkoord gaan?

Rihanna ging nog een paar weken terug langs Chris Brown om hem op te zoeken in zijn Rehab centrum. Drake was daar denk ik niet zo blij mee en hij was niet de enige die die mening deelde. De vriendin van Chris Brown, Karrueche Tran. Zij vond het ook niet zo leuk dat Rihanna langs ging bij haar hubby.

Ondanks het turbulente leven tussen Rihanna en Chris Brown hebben ze toch nog altijd soort van contact gehouden met elkaar. Drizzy schuift het niet onder stoelen of banken dat hij nou eenmaal jaloers is aangelegd. Ook botert het niet zo lekker tussen ex Chris Brown en nieuwe lover Drake, de twee hebben al eerder een keer ruzie gehad met elkaar in een club en drie keer raden om wie dat ging, Rihanna.

We hopen toch dat RiRi het contact wil breken, want Drake is beter voor haar dan Chris Brown ooit zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *