Fashion ringen

Een mooie outfit maak je helemaal af met de juiste sieraden.  Met een gave ring aan je vinger ziet je outfit er meteen beetje extra fashionable uit. Voor de ringdragers is er goed nieuws, met bijna elke ring zit je goed. Of je nu voor een felgekleurd groot exemplaar gaat of voor een dunne zilveren ring: alles mag. Wil je er helemaal voor gaan? Draag dan meerdere ringen aan een hand, of zelf meerdere ringen aan een vinger. Ook verschillende stijlen en kleuren mogen aan dezelfde hand worden gedragen.

& Other Stories is, net als Monki, een dochterbedrijf van de Zweedse modeketen H&M. & Other Stories heeft een divers assortiment voor verschillende type vrouwen. het merk verkoopt voornamelijk accessoires, sieraden, tassen en schoenen. Ook heeft & Other Stories een grote collectie met de mooiste ringen, waarvan wij er vandaag een paar zullen laten zien.

De producten van & Other Stories zijn te koop in de webshop en vanaf 23 oktober ook in de eerste & Other Stories winkel in Nederland. Je kunt de items shoppen op de Heiligeweg 26-28 in Amsterdam. De meesten ringen kosten tussen de €15 en de €25.

Bar ring, zilver €15

Stone bar ring, goud €15

Multi chain ring, goud €15

Horn ring, brons goud €15

Bar ring, zilver €19

Bug ring, goud €25

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *