ASOS Barok jurk

De oorsprong van barok ligt in Italië in de 17e eeuw en strekte zich uit tot de tweede helft van de 18e eeuw. In 2012 zagen we barok-achtige print opnieuw terug komen in de mode. Nadat de printje een tijdje weer een beetje minder populair was, is barok in de herfst en winter van 2014 opnieuw hip. Het is een print die zeker niet mag ontbreken in jouw garderobe.

De website ASOS is zelfs zo gek van de barokprint dat de webshop een hele sectie heeft gemaakt speciaal voor kledingstukken en accessoires met deze print. Tussen deze kledingstukken vonden wij een prachtig jurkje.

De jurk van ASOS heeft een herfstige barok print in de kleuren zwart, geel, rood, oranje, groen en bruin. Net als de boomblaadjes in de herfst! de jurk heeft een skater dress model met een hoge hals en drie kwart mouwen. De jurk is ideaal voor overdag, maar met een paar mooie accessoires kan de jurk ook een hele chique uitstraling krijgen.

Combineer de jurk voor een dagje school/werk/stage met een dunne panty, zwarte enkellaarsjes en een leuk jasje of een cardigan. Voor het jasje of vestje kan je gaan voor een kleur die in de jurk voorkomt.

Het jurkje is voor €63,98 te koop op de website van Asos.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *