How to: klassieke paardenstaart

De paardenstaart blijft trending. Het is makkelijk te dragen en geschikt voor elk soort feestje of gelegenheid. Wil je toch eens een keer wat anders dan de normale variant? Wij hebben hier verschillende varianten van de klassieke paardenstaart.

Eerst moet je beginnen met het nadenken over de vorm van je gezicht.

Een ovaal gezicht: iemand met een ovaal gezicht kan elk soort paardenstaart aan. Laag, hoog, rommelig, alles staat leuk, dus waarom probeer je niet eens wat anders? Bijvoorbeeld een ingevlochten vlecht die uitloopt in een staart aan de zijkant.

Een rond gezicht: hoe hoger hoe beter. Als je een hoge paardenstaart hebt lijkt je kruin hoger te zitten en lijkt je gezicht dus langer. Toupeer je paardenstaart voor wat volume, door een erg stijle staart lijkt je gezicht juist weer erg rond.

Een vierkant gezicht: het is belangrijk om je harde kaaklijn en haarlijn te verzachten. Trek dus wat plukjes langs je gezicht los en laat ze langs je gezicht bungelen. Breng wat losse golven aan in je paardenstaart zodat het allemaal wat speels lijkt. Als je wilt gaan voor een pony, zorg dan dat ‘ie niet recht is, maar een schuine.

Je kan zelf ook eens wat verschillende varianten proberen, er zijn er namelijk genoeg. Wij hebben hieronder foto’s van de meest creatieve paardenstaarten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *