How to: zo combineer je een zwarte blouse

Zwarte blouse is niet een musthave meer, maar is een standaard item wat in je kast moet hangen. Waarom vraag je je af? Het is net zo simpel en efficiënt als de little black dress.

De zwarte blouse moet je niet standaard combineren met je jeans en gaan met die banaan, nee de blouse kan op talloze mogelijke manieren worden gecombineerd. Je kan het niet gek genoeg bedenken. Zo zien we met de sweater trend van tegenwoordig dat er een blouse onder wordt gedragen. Je kan deze zwarte blouse dus gemakkelijk combineren met je stoere sweater in de kast.

Designer Josh V is groot fan van deze combinaties en draagt vaak een blouse onder haar Kenzo sweater. Dit combineert zij met haar statement ketting en een paar felle pumps eronder. Een statement ketting kan duidelijk niet ontbreken bij je zwarte blouse en geeft het net iets meer pit. Knoop de blouse tot boven dicht en draag er een grove statement ketting op.

Hou de rest van de outfit dan wel rustig en maak je outfit af met een leren jeans of spijkerbroek. Schoenen voor onder de zwarte blouse maak eigenlijk niks uit. Werkelijk alles past eronder van sneakers tot enorme stiletto’s. Bekijk hieronder de andere mogelijke combinaties en kies je favoriet!

H&M blouse €24,95

 

H&M blouse €19,95

H&M blouse €19,95

H&M blouse €19,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *