Musthave: Sandalen met enkelbandje en metalen appliqué

We hebben allemaal wel een gelegenheid dat we van top tot teen willen stralen. En met tenen bedoelen we natuurlijk fabulous hakken aan je voeten. Heb je bijvoorbeeld een feestje waar alle ogen op jou gericht moeten zijn? Of heb je binnenkort je diploma uitreiking waar nog een paar prachtige palen onder moeten? Misschien zijn dit dan wel de hakken voor jou!

We hebben het hier over de sandaaltjes van de Mango. De sandalen zijn gemaakt van imitatieleer en bevatten een enkelbandje, een metalen appliqué en een plateauzool. Al deze elementen samen maken deze sandaal tot een waar plaatje! Met deze beauty’s aan je voeten weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zullen zijn.

Wie ook fan is van deze sandalen is niemand minder dan Rihanna. We spotten Riri vaak op deze sandalen, omdat ze minimalistisch zijn en overal bij passen. Rihanna heeft ze in alle kleuren, maar bij de Mango kan je ze in het zwart en in het wit halen. Vind jij ze ook zo leuk? Ga dan snel even langs de Mango of neem even een kijkje op de website. Have fun shopping lady’s!

Mango €49,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *