Koude dagen, een coltrui voor dames it is!

Er is niks lekkerder dan een dikke coltrui in het koude weer. Het leuke eraan is dat je ze in zoveel verschillende varianten hebt, denk hierbij aan verschillende printjes, stoffen, kleuren en stofjes. Je kan gemakkelijk een outfit eromheen bouwen en natuurlijk het belangrijkste, je bent lekker warm gekleed

Classy of toch casual?

Doordat je zoveel keus hebt in de verschillende coltruien voor dames kan je ook outfit verschillende keuzes maken. Je kan het heel chic houden en een coltrui combineren met een pantalon en een blazer. Of je kan het op een mom jeans dragen met een leren jack erop. Hierdoor word je outfit gelijk wat stoerder en dus meer casual. Het leuke hieraan is dat iedereen voor zijn of haar stijl wat leuks kan vinden. Ben jij iemand die van nette outfits houdt, dan kan jij perfecte outfits creëren met de coltruien, maar vind jij het allemaal niet belangrijk? Dat kan natuurlijk ook door gewoon een broek met een coltruitje te combineren. 

Je hebt ook coltrui jurken, dit is een mooi voorbeeld voor iets wat hier tussen valt. Het straalt klasse uit, maar het zit ook nog eens heerlijk. Je ziet er gelijk leuk uit in een coltrui jurk, leuke laarzen eronder en dan nog een leuke jas bij en klaar ben je! Hierbij is er ook voor ieder wat wils. Je kan het simpel houden, maar je kan het ook net wat leuker maken door bepaalde sieraden toe te voegen. 

Bron uitgelichte afbeeldingen: Pinterest

Terugkomende trend

De coltrui komt elk jaar weer terug, elke herfst en winter liggen de coltruien weer in de winkel. Dit is dus de perfecte basic voor in je kast dit najaar, omdat ze op zoveel manieren te combineren vallen en ook nog eens niet uit de mode gaan. Wat je ook steeds vaker terug ziet komen zijn de col truien. Dus een daadwerkelijke dikke trui wat heerlijk is voor de herfst en winter, zo ben je extra warm en zie je er fashionable uit. Zoals eerder vermeld, kan je gemakkelijk je outfit rond een trui bouwen. Zo kan iedereen wat leuks maken naar zijn of haar eigen smaak. Je zou het ook leuk kunnen combineren met een kort broekje op een panty en een leuke blazer. 

Bron uitgelichte afbeeldingen: Pinterest

Favorites 

Hoewel er zoveel verschillende soorten coltruien zijn, heb ik toch een paar favorieten. We beginnen bij de classic coltrui lekker strak en simpel. De coltruien van de H&M vind ik altijd top, omdat het aan al mijn eisen voldoet. Hij is simpel, zwart en budgetproof. Maar zo ook op Shein heb je veel toppers, je hebt veel opties voor een goedkope prijs. Een fijne wollen trui met een grote col is zo fijn op de koude winterdagen. 

Ook voor de feestdagen kun je een prachtige coltrui jurk combineren met een rode lip, sieraden en mooie hakken eronder. Heb je geen zin in een jurkje, dan kan je ook een leuk glitter rokje combineren met een coltrui. Zo houdt je het simpel, maar toch erg leuk.

Bron uitgelichte afbeeldingen: Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *