Midday musthave: 3x zwarte jumpsuits van Forever21 onder de 30 euro

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. Met de Midday Musthave van vandaag straal je de hele zomer. Wij hebben bij de webshop van Forever21 3 waanzinnige jumpsuits gevonden onder de 30 euro.

Jumpsuits zijn hemels voor de zomer, ze zitten ten eerste super lekker en het is een echte midday musthave voor in je closet. Ook voor aankomende zomer gaan we de jumpsuit weer veel terug zien in allerlei kleuren, printjes en verschillende modellen.

Wanneer draag je eigenlijk een jumpsuit? Eigenlijk kan dit fashion item op elk moment van de dag dragen en op bijna elke gelegenheid. Het voordeel van een jumpsuit is dat je het prima als basis kan dragen en je outfit kan stylen met andere kledingstukken of accessoires.

Ga je voor de classic look, combineer je jumpsuit met een mooie blazer en mooie hoge hakken. Wil je meer een rock chick look and feel draag dan een stoer leren jasje en boots bij je jumpsuit. Ben jij benieuwd naar welke drie jumpsuits wij hebben uitgekozen? Bekijk de foto’s hieronder.

jumpsuit €9,00

Jumpsuit €23,75

Jumpsuit €26,75

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *