Midday musthave: goudkleurige ketting van de Pull and Bear

Kettingen, tja wij vinden dat je er maar nooit genoeg kan hebben en dat ze een echte musthave zijn. Elke seizoen komen de statement kettingen weer terug en wij zijn daar maar al te blij mee. Statement kettingen zijn er in allerlei verschillende kleuren, mate, groottes en vormen dus er is keuze genoeg. Vaak zijn statement kettingen wel duurder dan een ‘normale’ ketting waardoor veel meiden er maar een paar hebben.

Eén van onze favoriete winkels Pull and Bear heeft echt super leuke statement kettingen met een leuk prijskaartje. Wij hebben een hele mooie goudkleurige ketting gezien die je perfect kan combineren bij verschillende outfit voor maar 9.99 euro. Koopje toch? Combibeer deze statement ketting met welke outfit dan ook want eigenlijk past deze statement ketting overal bij. Of je nou voor een basic outfit gaat of een printed outfit, deze ketting is de ideale toevoeging om je outfit helemaal af te maken!

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden? Bekijk de fabulous statement necklace hieronder. De ketting is in de winkel en op de webshop verkrijgbaar.

Lees ook: zwarte blouse combineren

Je interieur verfrissen? Bekijk Room21 eens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *