Musthave: rode jurk met open rug Bershka

Bershka heeft een fabulous nieuwe collectie voor aankomende zomer. De items bestaan vooral uit felle prints, veel kant en cut outs. Deze jurk van de Bershka gaat met de huidige trend van cut outs mee.

De jurk heeft een split aan de zijkant van de jurk, aan de onderkant en een grote open rug. De jurk oogt dus erg zomers en is uiterst geschikt voor naar het strand aan te doen. Hoewel de jurk geschikt is voor het strand is het ook een echte festival jurk.

Ben je niet zo fan van dat kant en crochet dan is dit misschien iets meer voor jou. De jurk is vrij sexy door de open stukken in de rug en valt gemakkelijk te combineren omdat de outfit niet veel meer nodig heeft.

Je wilt de aandacht vestigen op de jurk dus de rest van je outfit moet je rustig houden. Doe het dus combineren met wat simpele sieraden en leuke sandaaltjes eronder. We are loving it!

Ben jij ook fan geworden van dit zomerse item van de Bershka? Ga dan snel even langs bij de dichtstbijzijnde Bershka of neem even een kijkje in de winkel. Have fun shopping lady’s!

Bershka €49,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *